Rørvakt Melhus

Når man minst forventer det.

Skader og uhell har en tendens til å skje når man minst forventer det. Derfor tilbyr rørleggere i Melhus tjenester kveld, natt og helg for å hjelpe deg umiddelbart når problemet oppstår

Vi kan også gi deg hjelp til akutt-tiltak over telefon, som gjør at du kan vente med å få besøk av oss til et passende tidspunkt på dagtid. Ofte er dette tilstrekkelig, og det vil spare deg for unødvendige ekstrakostnader.

Dersom du har en lekkasje som kan medføre skade på bygning eller løsøre, bør du i tillegg ta kontakt med ditt forsikringsselskap.

Som din rørlegger i Melhus, kan vi utarbeide en rapport slik at forsikringen forstår hva som har hendt og hva rørlegger har gjort for å utbedre / begrense skadene.

  • Tette rør og avløp De aller fleste vil oppleve at et avløp i boligen går tett. Dette kan for eksempel være avløpet i kjøkkenbenken, toalettet, et sluk på badet eller en servant. Da kan høytrykkspyling ofte være en god løsning. Våre rørleggere i Melhus er spesialister på håndtering av tette avløp.
  • Kamera kontroll Vår rørlegger i Melhus har riktig utstyr for å undersøke ditt tette avløp med kamera. Når avløpet er tett bør det benyttes kamera for å finne årsaken til oversvømmelsen. Vår kamera har meter teller og søke sonde slik av vi kan finne ut nøyaktig hvor det er tett. Med opptak og tastatur legger vi inn informasjonen på Google Disk for bruk i forsikringssaker.
  • Vedlikeholdsspyling Avløpsledninger gror igjen over tid. Dette kan være avleiringer fra eksempelvis såpe, rust og fett. Over tid bygger det seg nemlig opp store mengder bakterier, hår, kalk og hud- og matrester i rørene. Dette vil før eller senere skape store problemer for «flyten» i avløpet. Dersom blokkeringer/propper oppstår, kan kostbare følgeskader påløpe. Vi anbefaler derfor å jevnlig utføre vedlikeholdsspyling. Kontakt din rørlegger i Melhus for et tilbud på vedlikeholdsspyling og en rør sjekk av ditt hus.

Faste lave priser

Ønsker du å vite prisen på rørvakt, høytrykkspyling, kamerakontroll eller vedlikeholdsspyling?

Timespriser rørlegger vakt/spesial oppdrag og admin kost

Minstepris dagtid 07.00-15.00
kr 3600
Priser utover 1. time overtid
kr 2500
Minstepris Kveldstid 15.00-07.00
kr 4500
Helg. Dagtid julaften og nyttårsaften
kr 4500
Første time spyling
kr 4500
Første time kamerakontroll
kr 3600
Opplasting av dokumentasjon (kamerakontroll)
kr 900
Frysing av rør
kr 2000

Dagspris/timepris for bruk av spesialutstyr

Meisel maskin
pr.dag kr 500
Trasesøk avløp
pr.dag kr 3000
Støvmaskin
pr.dag kr 500
Time trafo/steamer
pr.time kr 1000

Bil og admin kost

Bil, bom og admin kostnader tilkommer for hver kjøretur på oppdrag.

Trondheim
kr 300
Malvik
kr 400
Melhus
kr 400
Hommelvik
kr 500
Buvika
kr 400
Orkanger
kr 600
Stjørdal
kr 600

Trykk på knappen under for en full oversikt over våre priser.

PRISER