blog banner
← Tilbake

Vannlekkasje hva gjør jeg?

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Hva gjør du?

Når vannet først fosser ut på gulvet, er gode råd dyre. Det er mye billigere å være godt forberedt, for eksempel ved allerede nå å få kontroll på hvordan du stenger vannet.

Det er også en god idé å lage en liste med de viktigste huskeregler og telefonnummeret. Heng den nær vanninstallasjonene.

Alle i huset, voksne som barn bør ha en øvelse i hvordan man stenger vannet. Sammen så tenker man bedre når uhellet først er ute. Ved å bruke stenge kranen flere ganger i året, så forlenger du også levetiden på pakninger, slik at det faktisk er mulig å stenge før uhellet er et faktum.

Når vannlekkasjen er et faktum er det godt å vite at det alltid finnes noen å ringe. Som din rørlegger i Trondheim er Trondheim Rørvakt AS alltid på vakt, for å gjøre vannlekkasjen så liten som mulig.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Rørlegger

Hvilke rør ting kan man gjøre selv?

Jeg skjønner det kan være fristende å spare noe penger ved å gjøre de enkle rørleggerjobbene rundt i huset ditt selv. Noen ganger kan det være en god idé, hvis man har de rette verktøyene og evnene. Hvis vi ser bort ifra tingene som nevnes nedenfor, derimot, så kan du raskt få vann over hodet hvis du prøver å gjøre rørleggerjobbene uten profesjonell hjelp.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder