blog banner
← Tilbake

Trondheim Rørvakt står til din tjeneste døgnet rundt

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Døgnåpen rørlegger i Trondheim

Trondheim Rørvakt står til din tjeneste døgnet rundt, og vi forstår at hjemmet ditt i Trondheim skal være et trygt og sikkert sted. Når du opplever problemer med rørene dine, er vi klare til å hjelpe. Vår ekspertise innen VVS-arbeid er kjent for rask respons og pålitelig service. Når et rør begynner å lekke, vet vi at tiden er av essens, og vi er dedikert til å rykke ut så raskt som mulig. Ring Trondheim Rørvakts kundeservice, og du vil få umiddelbare instruksjoner over telefonen for å begrense skaden og forhindre ytterligere problemer.

Hensyn til kunden

Vi forstår viktigheten av å beskytte ditt hjem i Trondheim, og vi tar alltid hensyn til at vår arbeidsplass er noen sin bolig. Trondheim Rørvakt er stolte av å betjene våre kunder i Trondheim med respekt for deres hjem og eiendom. Vi er din pålitelige rørleggerpartner i Trondheim, og vi er alltid på jobb, 24/7, for å sikre at dine VVS-behov blir tatt hånd om, uansett når de oppstår.

Trykk her, for å bestille rørlegger vakt NÅ

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Tett do

En tett do kan være et mareritt, men Trondheim Rørvakt AS fikser det raskt med spesialverktøy og høytrykksspyling. Profesjonell hjelp for tette doer i Trondheim!

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder

Tett vask på kjøkken?

Fett samler seg i kjøkkenvasken fordi det størkner når det avkjøles. Når fett fra matlaging, som olje eller smør, helles i vasken, kan det virke flytende i starten. Men når det møter kaldt vann eller kalde rør, størkner det og fester seg til innsiden av rørene. Over tid kan dette føre til opphopning av fett, som til slutt kan tette rørene helt. Fettet fungerer også som en magnet for andre matrester og skitt, noe som forverrer problemet. For å unngå dette, bør man alltid la fett avkjøles og kaste det i søpla i stedet for å helle det i vasken.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder