blog banner
← Tilbake

Tips fra rørleggeren før frosten kommer

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Forberedelser før vinteren bør være gjort i god tid før frosten kommer.

Dette må du gjøre:

  1. Ta inn hageslangen: Legg den inn på et sted der det ikke er minusgrader.
  2. Hvis hagekranen din ikke er frostfri, må den tømmes: Dette kan gjøres med trykkluft eller ved å åpne en tømmeventil, om du har.
  3. I rom med vannrør: Pass på at varmen står på, feks. i en bod der du har vask. Om du bor i et gammelt hus som er dårlig isolert, kan vannrørene fryse i veggen når det blir minusgrader. Se til at det er varme i alle rom der vannrør ligger i vegg; spesielt i yttervegg
  4. Sjekk at frostvakten og/eller varmekablene fungerer: Frostvakten kan være en ovn med termostat som holder varme i et rom som er dårlig isolert. Varmekabel er enten festet utenpå et vannrør eller inne i vannrøret.
  5. Steng hovedstoppekranen når du reiser på ferie: Om man stenger hovedkranen unngår man store skader.

Skulle først problemet oppstå ikke nøl med å kontakte Trondheim Rørvakt AS. Som rørlegger i Trondheim har rask responstid fra oppdaget lekkasje til rørlegger er hjemme hos deg.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Rørlegger

Hvilke rør ting kan man gjøre selv?

Jeg skjønner det kan være fristende å spare noe penger ved å gjøre de enkle rørleggerjobbene rundt i huset ditt selv. Noen ganger kan det være en god idé, hvis man har de rette verktøyene og evnene. Hvis vi ser bort ifra tingene som nevnes nedenfor, derimot, så kan du raskt få vann over hodet hvis du prøver å gjøre rørleggerjobbene uten profesjonell hjelp.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder