blog banner
← Tilbake

Tette rør eller klukke lyd i rørene?

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Det beste er naturligvis å handle FØR røret blir tett. Ha som rutine å rense sluk med jevne mellomrom, det setter seg hår og såperester som med tiden vil tette røret.

Bruk hansker og ta bort det du får tak i med fingrene. Ikke kast matfett i vasken eller i do – stivnet fett kan man fjerne med tørkepapir, fett som ikke stivner kan helles i en tom melkekartong som teipes igjen og kastes. Gjør du dette bidrar du heller ikke til rottenes matfest i rørene. Ryktet sier det bor like mange rotter som folk i Oslo.... Selv om dette nok er overdrevet, er det greit å ikke bidra til å øke bestanden.

Det finnes ulike typer avløpsåpnere på markedet. Trondheim Rørvakt AS og Badnett.no anbefaler å bruke en avløpsåpner hver mnd.

Kjøp rimelig avløpsåpner ved å trykke her.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Rørlegger

Hvilke rør ting kan man gjøre selv?

Jeg skjønner det kan være fristende å spare noe penger ved å gjøre de enkle rørleggerjobbene rundt i huset ditt selv. Noen ganger kan det være en god idé, hvis man har de rette verktøyene og evnene. Hvis vi ser bort ifra tingene som nevnes nedenfor, derimot, så kan du raskt få vann over hodet hvis du prøver å gjøre rørleggerjobbene uten profesjonell hjelp.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder