blog banner
← Tilbake

Smarte triks for å åpne tett avløp

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Tips for tregt avløp

Det er få ting som kommer høyere opp på irritabel-skalaen enn tette avløp. Når du står i dusjen og du plutselig plasker rundt med føttene som i et badekar. Eller når du pusser tennene og vannet bare stiger og stiger i vasken.

Sugekopp

Den gode gamle sugeproppen skal man ikke undervurdere. Den gjør som regel en fantastisk jobb med å få opp det som måtte sitte fast i avløpet.

Plasser sugeproppen over hele åpningen slik at det blir helt tett, og trykk ned og dra om hverandre. Pump helt til det som sitter fast neddi avløpet har løsnet.

Demontere vannlåsen

Demontering av vannlåsen kan også løse problemer. Her samler det seg større ting fra avløpet. Å de fleste nyere avløp har et skrulokk det er enkelt å åpne.

Husk, at før det demonteres, så bør man finne frem bøtte og noe å tørke med. Slik at det ikke blir vannskader inne i skapet.

Ring en rørlegger

Det er ikke det billigste alternativet, men det funker i hvert fall garantert. En rørlegger kjenner til styrker og svakheter med de ulike materiell av avløp og vil da bruke riktig verktøy eller spyle maskiner, for å løse akkurat ditt tette avløp.

Trondheim rørlegger vakt

Lokalt i Trøndelag stiller Trondheim Rørvakt AS opp på jobb 24 timer, 7 dager i uken. Trondheim Rørvakt innehar spesial kompetanse innen vannlekkasjer og tette avløp.

Skulle ingen av tipsene over hjelpe ikke nøl med å kontakt Trondheim Rørvakt.

Som rørlegger i Trondheim er vi raskt på plass uansett tid på døgnet.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen