blog banner
← Tilbake

Rørlegger vakt på Flatåsen i Trondheim

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Har du opplevd at vannet i vasken, dusjen eller toalettet plutselig renner saktere enn vanlig, eller i verste fall stopper helt opp? Tette avløp er en frustrerende, men dessverre ganske vanlig utfordring i de fleste hjem. Heldigvis finnes det profesjonelle løsninger som kan hjelpe deg med å løse problemet raskt og effektivt. Trondheim Rørvakt AS er din lokale rørlegger i Trondheim, og vi er spesialister på å åpne tette avløp med spylemaskin.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Tett do

En tett do kan være et mareritt, men Trondheim Rørvakt AS fikser det raskt med spesialverktøy og høytrykksspyling. Profesjonell hjelp for tette doer i Trondheim!

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder

Tett vask på kjøkken?

Fett samler seg i kjøkkenvasken fordi det størkner når det avkjøles. Når fett fra matlaging, som olje eller smør, helles i vasken, kan det virke flytende i starten. Men når det møter kaldt vann eller kalde rør, størkner det og fester seg til innsiden av rørene. Over tid kan dette føre til opphopning av fett, som til slutt kan tette rørene helt. Fettet fungerer også som en magnet for andre matrester og skitt, noe som forverrer problemet. For å unngå dette, bør man alltid la fett avkjøles og kaste det i søpla i stedet for å helle det i vasken.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder