blog banner
← Tilbake

Rørlegger i Malvik med vakt 24T

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Rørlegger i Malvik med vakt 24/7

Vannlekkasje når man minst forventer det!

Skader og uhell har en tendens til å skje når man minst forventer det. Derfor tilbyr våre rørlegger i Malvik tjenester kveld, natt og helg for å hjelpe deg umiddelbart når problemet oppstår

Vi kan også gi deg hjelp til akutt-tiltak over telefon, som gjør at du kan vente med å få besøk av oss til et passende tidspunkt på dagtid. Ofte er dette tilstrekkelig, og det vil spare deg for unødvendige ekstrakostnader.

Dersom du har en lekkasje som kan medføre skade på bygning eller løsøre, bør du i tillegg ta kontakt med ditt forsikringsselskap. Som din rørlegger i Malvik, kan vi utarbeide en rapport slik at forsikringen forstår hva, som har hendt og hva rørlegger har gjort for å utbedre / begrense skadene.

  • Tette rør og avløp De aller fleste vil oppleve at et avløp i boligen går tett. Dette kan for eksempel være avløpet i kjøkkenbenken, toalettet, et sluk på badet eller en servant. Da kan høytrykkspyling ofte være en god løsning. Våre rørleggere i Malvik er spesialister på håndtering av tette avløp.
  • Kamera kontroll Vår rørlegger i Trondheim har riktig utstyr for å undersøke ditt tette avløp med kamera. Når avløpet er tett bør det benyttes kamera for å finne årsaken til oversvømmelsen. Vårt kamera har meter teller og søke sonde slik av vi kan finne ut nøyaktig hvor det er tett. Med opptak og tastatur legger vi inn informasjonen på Google Disk for bruk i forsikringssaker.
  • Vedlikeholdsspyling Avløpsledninger gror igjen over tid. Dette kan være avleiringer fra eksempelvis såpe, rust og fett. Over tid bygger det seg nemlig opp store mengder bakterier, hår, kalk og hud- og matrester i rørene. Dette vil før eller senere skape store problemer for «flyten» i avløpet. Dersom blokkeringer/propper oppstår, kan kostbare følgeskader påløpe. Vi anbefaler derfor å jevnlig vedlikeholdsspyling. Kontakt din rørlegger i Malvik, for et tilbud på vedlikeholdsspyling og en rør sjekk av ditt hus.

Faste lave priser

Se listen under for priser på rørvakt i Malvik:

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen