blog banner
← Tilbake

Renner avløpet i dusjen treigt?

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Rens sluket ofte

Som nevnt i overskriften bør du rense slukene i hus og leilighet nøye hvert kvartal. Da må du skikkelig til verks og rense både sluk, vannlås og silen på kranen. Et godt tips er å spare på en gammel oppvaskbørste som du kan bruke til å fjerne smuss. Husk også å vaske godt med vann når du bruker rengjøringsmidler.

Bruk avløpsåpner

En avløpsåpner hjelper å holde kroppsfett, såperester og matfett borte fra rørene. Det hjelper lite å bruke avløpsåpneren når det først er tett. Da trengs trolig en rørlegger med spylemaskin, noe som blir raskt dyrere enn å bruke 1L med avløpsåpner med jevne mellomrom.

Ønsker du som kunde hjelp til å rense avløpet i dine sluk. Ikke nøl med å ta kontakt med din rørlegger i Trondheim Rørvakt AS.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Rørlegger

Hvilke rør ting kan man gjøre selv?

Jeg skjønner det kan være fristende å spare noe penger ved å gjøre de enkle rørleggerjobbene rundt i huset ditt selv. Noen ganger kan det være en god idé, hvis man har de rette verktøyene og evnene. Hvis vi ser bort ifra tingene som nevnes nedenfor, derimot, så kan du raskt få vann over hodet hvis du prøver å gjøre rørleggerjobbene uten profesjonell hjelp.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder