blog banner
← Tilbake

Dryppende servant batteri

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Drypping fra blande batteri koster mange kroner i året.

Når det drypper fra et blandebatteri, gjerne fra tut eller hendel, så er dette et tegn på at innsats/kassett/innmat er slitt og må byttes. Dette er delen som blander vannet kaldt/varmt og styrer mengden av vann det åpnes for. Avhengig av bruk og vannkvalitet så kan drypping oppstå etter 8-15 år, eller ennå lenger hvis det er kjøpt et produkt av god kvalitet. Det er sjelden noe risiko for at problemet vil skape større skade. Dog hvis man har montert kjøkkenbatteri på en benkeplate av tre så kan vannet skape merker. Det er alltid lurt å bytte innmat så snart man ser at det kommer vanndråper der det ellers skal være tett.

De fleste nye modeller av servantbatteri, dusjbatteri, takdusj, innebyggede løsninger og kjøkkenbatteri følger samme prinsipp med keramisk innmat. Disse har skiver i keramikk som sørger for funksjonalitet.

Ønsker du å bytte ut ditt blandebatteri, klikk her for å se vårt store utvalg.

Skulle problemet oppstå akutt, ikke nøl med å ta kontakt med Trondheim Rørvakt. Din rørlegger i Trondheim bistår deg med å stenge vannlekkasjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Tett do

En tett do kan være et mareritt, men Trondheim Rørvakt AS fikser det raskt med spesialverktøy og høytrykksspyling. Profesjonell hjelp for tette doer i Trondheim!

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder

Tett vask på kjøkken?

Fett samler seg i kjøkkenvasken fordi det størkner når det avkjøles. Når fett fra matlaging, som olje eller smør, helles i vasken, kan det virke flytende i starten. Men når det møter kaldt vann eller kalde rør, størkner det og fester seg til innsiden av rørene. Over tid kan dette føre til opphopning av fett, som til slutt kan tette rørene helt. Fettet fungerer også som en magnet for andre matrester og skitt, noe som forverrer problemet. For å unngå dette, bør man alltid la fett avkjøles og kaste det i søpla i stedet for å helle det i vasken.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder