blog banner
← Tilbake

Bytte dusjbatteri selv

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Slik bytter du dusjbatteri selv

1. Slå av vannet

Før du fjerner det gamle dusjbatteriet; finn hoved stoppekranen, eller steng avstengningsventilen, om ditt dusjarmatur har en slik.

2. Fjern det gamle dusjbatteriet

Når du har stengt av vannet, kan du fjerne det gamle dusjbatteriet. Løsne først mutterene, så rosettene. Sistnevnte kan med fordel gjenbrukes, dersom de er fine. Hvis du bytter rosetter, må du også legge et nytt lag silikon inn mot vegg.

TIPS! Det kan lønne seg å bruke to fastnøkler hvis mutterne sitter hardt. Bruk en til å holde imot, og en til mutterne. I tillegg er det lurt å skru vekselvis, for å unngå å skade kran eller beslag.

3. Monter det nye dusjbatteriet

Sett fiberpakninger eller gummipakninger på mutterne for å sørge for at det nye dusjbatteriet holder tett, og fest dusjarmaturet til beslagene med en fastnøkkel. Bruk en elektrikertape for ikke å ripe overflaten til det nye dusjarmaturet med fastnøkkelen.

Når du er ferdig kan du skru på vannet forsiktig, slik at du kan undersøke at det ikke kommer ut vann på steder hvor det ikke bør komme ut vann.

Kjøp ditt nye dusjbatteri hos www.badnett.no

Skulle du ønske å få besøk av en rørlegger i Trondheim, for å bytte ditt dusjbatteri. Ta kontakt med Trondheim Rørvakt for hjelp til å bytte dusjbatteriet.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen