blog banner
← Tilbake

Unngå Vannskader i Trondheim - Husk å Koble Fra Hagevannet i Tide!

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Hvorfor er det så viktig å koble fra hagevannet i Trondheim?

  1. Frostskader: Trondheim er kjent for sine kalde vintre, og når temperaturen faller under null grader Celsius, er det stor risiko for at vann i slanger, rør og ventiler kan fryse. Dette kan føre til sprengte rør og lekkasjer som kan forårsake omfattende vannskader i hjemmet ditt.
  2. Dyre reparasjoner: Vannskader kan være kostbare å reparere. Å koble fra hagevannet i tide kan hjelpe deg med å unngå disse kostnadene og besværet med å håndtere vannskadeforsikringskrav.
  3. Trygghet for deg og dine naboer: Vann som lekker og deretter fryser kan føre til glatte isflater som utgjør en fare for både deg og naboene dine. Å koble fra hagevannet bidrar til å opprettholde trygge forhold i nabolaget ditt.

Ta kontakt med oss i dag for å avtale en inspeksjon eller få råd om hagevanning og vintersikring. Sammen kan vi bidra til å sikre at hjemmet ditt forblir trygt og tørt gjennom de kalde månedene som kommer.

Takk for at du velger Trondheim Rørvakt AS for dine vannsikringsbehov. La oss jobbe sammen for å unngå vannskader og bevare dine boligverdier i Trondheim.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen