blog banner
← Tilbake

Unngå Vannskader i Trondheim - Husk å Koble Fra Hagevannet i Tide!

Forfatter: Magnus Oldervik
Image

Hvorfor er det så viktig å koble fra hagevannet i Trondheim?

  1. Frostskader: Trondheim er kjent for sine kalde vintre, og når temperaturen faller under null grader Celsius, er det stor risiko for at vann i slanger, rør og ventiler kan fryse. Dette kan føre til sprengte rør og lekkasjer som kan forårsake omfattende vannskader i hjemmet ditt.
  2. Dyre reparasjoner: Vannskader kan være kostbare å reparere. Å koble fra hagevannet i tide kan hjelpe deg med å unngå disse kostnadene og besværet med å håndtere vannskadeforsikringskrav.
  3. Trygghet for deg og dine naboer: Vann som lekker og deretter fryser kan føre til glatte isflater som utgjør en fare for både deg og naboene dine. Å koble fra hagevannet bidrar til å opprettholde trygge forhold i nabolaget ditt.

Ta kontakt med oss i dag for å avtale en inspeksjon eller få råd om hagevanning og vintersikring. Sammen kan vi bidra til å sikre at hjemmet ditt forblir trygt og tørt gjennom de kalde månedene som kommer.

Takk for at du velger Trondheim Rørvakt AS for dine vannsikringsbehov. La oss jobbe sammen for å unngå vannskader og bevare dine boligverdier i Trondheim.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen

Rørlegger

Hvilke rør ting kan man gjøre selv?

Jeg skjønner det kan være fristende å spare noe penger ved å gjøre de enkle rørleggerjobbene rundt i huset ditt selv. Noen ganger kan det være en god idé, hvis man har de rette verktøyene og evnene. Hvis vi ser bort ifra tingene som nevnes nedenfor, derimot, så kan du raskt få vann over hodet hvis du prøver å gjøre rørleggerjobbene uten profesjonell hjelp.

Author

Magnus Oldervik

Daglig Leder