vaktbil med trondheim rørvakt logo

Tett avløp, vannlekkasje eller lignende? Vi hjelper deg med det meste 24/7!

Vår vaktbil kan møte opp på minutter, og vi har alltid en rørlegger tilgjengelig. Ta kontakt med oss nå!

Kontakt-skjema

Døgnvakt 988 99 189

UANSETT tid på døgnet eller året får du tak i oss. Om du har behov for høytrykksspyling av et rør eller få stanset en lekkasje så er vi klare til å rykke ut.

Oppmøtegaranti

Oppmøtegarantien sørger for at vi er på plass innen en time, og du får den øyeblikkelige hjelpen med de tingene som virkelig haster.

Øyeblikkelig hjelp

Vi er behjelpelig med å finne den løsningen som passer best akkurat for deg. Hos oss finner du alt under samme tak,.

Fornøyde kunder

Se hva våre kunder har sagt etter de har fått nødhjelp!

Rask, effektiv og profesjonell

"Rask, effektiv og profesjonell. Svarte vakttelefonen umiddelbart. God kommunikasjon fra første kontakt og fram til ankomst. Trivelig type, trygg og raus med gode råd. Tar seg tid til å se kundens behov. Det er slike fagfolk man håper på når man tross alt overlater ansvaret til noen man ikke kjenner fra før. Anbefales og herved er nummeret lagret i telefonen til neste gang. ”

Sveinung

meget god service og hjelp

"Fikk meget god service og hjelp via FaceTime og telefon etter vannlekkasje på hytta en søndag kveld. Fikk tilbud om at de kunne komme oppover umiddelbart å hjelpe meg. Kommer definitivt til å bruke dem ved en senere anledning. ”

Guro

Fikk hjelp 22 tiden mandag kveld

"Fikk rask og super hjelp av en hyggelig mann rundt 22 tiden mandag kveld! Supert med en så effektiv og døgnåpen rørleggervakt. Topp score👍🏻 "

mare

På vegne av min bestemor

"På vegne av min bestemor vil jeg si tusen takk for den gode hjelpen. Hun er veldig fornøyd med både arbeidet som er gjort og servicen som er ytet hver gang rørleggeren har vært der. Lett å få tak i, kommer alltid når hun trenger hjelp (dag som kveld), punktlig og ikke minst en profesjonell rørlegger som virkelig kan jobben sin. Gamligene er storfornøyde, og setter stor pris på de gode og tydelige forklaringene. ”

Monica

Fikk hjelp på dagen

"Fikk hjelp på dagen til å reparere toalett. Hyggelig og god kommunikasjon hele veien og imponerte ved å identifisere kilden til problemet fra kun et bilde, hvor tidligere rørlegger ikke fant feil etter å ha fysisk sjekket på stedet. God service og kan absolutt anbefales.

Solveig

gjort på en time

Måtte bytte kjøkkenkran, ble gjort på en time maks. Veldig god kommunikasjon underveis, og god pris! Svarte med en gang jeg ringte og kunne komme på veldig kort varsel! Anbefales på det sterkeste! ”

Andreas

hyggelig og bra service

"Utrolig hyggelig og bra service! Fikk svar og bistand med en gang. Kranene i huset hadde fryst til og jeg fikk hjelp til å løse problemet over telefonen. Takket være dette sparte jeg mye penger! Anbefales på det sterkeste! "

Haris

Trivelig rørlegger

"Trivelig rørlegger som på kort varsel fikset avløpet på kjøkkenet til min mor. Hjalp oss og med å forklare grunnen til skaden slik at forsikringsselskapet fikk god informasjon. ”

Dag

var raskt på plass

"Trondheim rørvakt var raskt på plass og fant ut av hva problemet var fort. Var ikke et problem i vår del av huset, men naboen. Det er Trondheim rørvakt vi kommer til å bruke fremover om vi skulle få noen problemer. ”

Jim